bæredygtighed (hvid) 2

Miljøcertificeret Autoophug!

Vi er miljøcertificerede. Så du med god samvittighed kan skrotte jeres gamle bil.

Over 18 års erfaring!

Vi har gennem de sidste mange år været et af Københavns foretrukne autoophuggere.

håndtryk (hvid) 1

Pengene i hånden samme dag!

Vi afhenter jeres bil gratis og i modtager skrotpræmien inden vi forlader mødestedet.

Få en skrotpræmie – skrotning af bil til fornuftige skrotpriser

​Har du en bil, som ikke længere kan mere? Hvorfor så ikke sælge den til en autoophugger? Her hos Københavns Autoophug ApS tilbyder vi fornuftige skrotpriser for din skrotbil.

Når din bil ikke længere er ansvarlig at have kørende på de danske veje, er det vigtigt, at der bliver foretaget en forsvarlig skrotning af den. Det er netop her, at vi som professionel ophugger kommer ind i billedet, da vi har stor erfaring med skrotning af bil. Vi har specialiseret os i bilskrot og kan derfor vejlede dig i forbindelse med bilskrotning. Derudover kan vi muligvis bruge dele af bilen til andre reservedele, så disse ikke går tabt.

​Vi befinder os i København, hvor vi opkøber biler hos kunder i Valby og på Frederiksberg, men vi opkøber også gerne din skrotbil, uanset hvor på Sjælland du befinder dig.

Få foretaget bil til skrot af erfaren bilophugger

Alle biler (under 3.500 kg), der er afmeldt efter d. 1/7-2000, kan få deres bil til skrot og dermed udbetalt skrotpræmie. Dog skal der udstedes en skrotningsattest fra en registreret ISO-14001 miljøcertificeret autoophugger, som derefter miljøbehandler bilen. 

​Vi laver alt det kedelige papirarbejde, så du blot skal modtage pengene. Vær opmærksom på, at det kun er den sidst registrerede ejer, der kan sætte bilen til skrot og få tildelt skrotpræmie.​

​Hvor meget får du for din skrotbil?

Såfremt du vælger at få din bil til skrot, får du gode skrotpriser i form af en skrotpræmie (fra d. 1/1-2020) på 2.200 kr. 

Ønsker du at vide mere om lovgivningen for skrotning af bil, kan du læse mere på Miljøstyrelsens hjemmeside eller på Retsinformation. Vi tilbyder afhentning af din bil, så du ikke selv skal levere den.

Kontakt os for flere informationer

Har du yderligere spørgsmål angående skrotpriser, bilskrot, regler, præmier eller lignende, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om skrotning af bil, hvor vi gør vores bedste for at skabe afklaring på det hele. Ved køb af din gamle skrotbil, tilbyder vi naturligvis en fordelagtig pris.

Ring til os på telefon 32 54 65 54, eller skriv en e-mail til kontakt@kbhophug.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Åbningstider

Mandag - lørdag: kl. 08:00-17:00

Søndag Lukket

Betaling

​17935

​Vi er medlem af Dansk Autogenbrug

Kontakt

Københavns Autoophug ApS

Refshalevej 193

​1432 København K

- Ved busstoppestedet, drej til højre og ca 500 m ligeud. 

Tlf.: 32 54 65 54