Er du på udkig efter autoreservedele i form af brugte reservedele? Så er du havnet det helt rigtige sted!​

Søger du brugte autoreservedele til din bil? Ved at bruge brugte reservedele er der mange penge at spare! Hos Københavns Autoophug finder du brugte autoreservedele i bedste kvalitet. Vi sikrer os at alle reservedele, vi forhandler, lever op til høje kvalitetskrav, så du som kunde altid er sikker på at du kommer hjem med et produkt i høj kvalitet.

Vi befinder os i København, hvor vi handler med kunder i Valby, Frederiksberg og omegn. Læs mere om vores arbejde som ophugger i København.

Bredt sortiment inden for brugte reservedele

Når du søger autodele som gerne må være brugte autoreservedele, er det vigtigt, at du finder den helt rigtige del, der passer til din bil. Hos Københavns Autoophug ApS er vi stolte af at have et lager med over 30.000 brugte reservedele til en lang række forskellige bilmærker og modeller.

Med et bredt varesortiment i vores portefølje er vi som autoophugger i stand til at løse en lang række forskellige opgaver og kunne tilbyde dig de helt rigtige produkter som kunde, når du søger brugte autoreservedele.

Vi giver dig den bedste rådgivning omkring autoreservedele

Hos Københavns Autoophug ApS lægger vi vægt på at kunne tilbyde dig den bedste rådgivning og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt til din bil. Høj ekspertise fra vores side er, hvad der skaber tryghed hos dig som kunde, derfor er stor viden inden for autoreservedele hos vores ansatte et nøgleord hos os.

​Når du er kunde hos Københavns Autoophug ApS vil vi være sikre på, at du kommer hjem med de helt rigtige brugte reservedele og en god oplevelse. Derfor er den rette rådgivning alfa omega hos Københavns Autoophug ApS.

Skal din bil til skrot?

Står du derimod og skal sende din bil til skrot, så har vi hos Københavns Autoophug ApS specialiseret os i at skrotte din bil forsvarligt. Der findes en række regler for skrotning samt hvilke biler, der kan få en skrotpræmie. Du kan læse mere her om reglerne for skrotning af din bil, eller du kan kontakte os, hvis du mangler en bestemt reservedel fra en af vores skrotbiler. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde de autoreservedele, som du søger!

Har du spørgsmål omkring bilmærker, brugte bildele, reservedele, eller lignende kan du kontakte os på telefon 32 54 65 54 eller på mail kontakt@kbhophug.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.