Er du på udkig efter autoreservedele i form af brugte reservedele?

Så er du havnet det helt rigtige sted!​

Søger du brugte autoreservedele til din bil? Hos Københavns Autoophug ApS tilbyder vi brugte reservedele af højeste kvalitet til kunder i Frederiksberg, Valby, Rødovre, Amager og alle de omkringliggende områder i København.

Vi er dedikeret til at levere højkvalitets brugte reservedele til vores kunder, som kan hjælpe med at spare penge og holde deres biler kørende i mange år fremover.

Vores store udvalg af brugte reservedele inkluderer alt fra motorer og gearkasser til døre og lygter. Vi sikrer altid, at alle de dele, vi forhandler, overholder strenge kvalitetsstandarder og kan hjælpe dig med at finde de rigtige reservedele til din bil.

Vi befinder os i København, hvor vi handler brugte reservedele med kunder i Valby, Rødovre Frederiksberg og omegn.

Læs mere om vores arbejde som ophugger i København.

Kontakt os og hør mere

Bredt sortiment inden for brugte reservedele

Når du leder efter brugte autoreservedele, er det vigtigt at finde den helt rigtige del, der passer til din bil. Hos Københavns Autoophug ApS er vi stolte af at have et lager med over 30.000 brugte reservedele til en lang række forskellige bilmærker og modeller, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige reservedel til din bil.

Vores brede varesortiment inkluderer alt fra motorer og gearkasser til karosseridele og elektronik, så vi er i stand til at løse en lang række forskellige opgaver og tilbyde dig de helt rigtige produkter, når du søger brugte autoreservedele. Uanset om du er en privatbilist eller en professionel mekaniker, kan vi hjælpe dig med at finde de dele, du har brug for til din bil.

Som autoophugger prioriterer vi kvaliteten af vores brugte reservedele meget højt og sikrer altid, at alle dele overholder strenge kvalitetsstandarder. Så når du vælger os som din leverandør af brugte autoreservedele, kan du være sikker på, at du får produkter i høj kvalitet, der kan holde din bil kørende i mange år fremover.

Vi giver dig den bedste rådgivning omkring brugte autoreservedele

Hos Københavns Autoophug ApS er det vigtigt for os at kunne tilbyde den bedste rådgivning til vores kunder. Vi ønsker at hjælpe dig med at finde de helt rigtige brugte autoreservedele til din bil, og vores ekspertise inden for området er afgørende for at skabe tryghed og tillid mellem os som forhandler og dig som kunde.

Vi har ansatte med stor viden inden for autoreservedele, og vi er altid klar til at hjælpe og give dig den bedste vejledning. Som kunde hos Københavns Autoophug ApS kan du derfor være sikker på, at du får den rette rådgivning og hjælp til at finde de helt rigtige brugte reservedele til din bil. 

Vi ønsker at give dig en god oplevelse og sørge for, at du altid kommer hjem med de bedste produkter til din bil. Hos os er den rette rådgivning alfa og omega, når du som kunder kommer fra Valby, Rødovre Frederiksberg og omegn og ønsker at købe brugte reservedele.

Kontakt os og hør mere om vores brugte autoreservedele

Står du derimod og skal sende din bil til skrot, så har vi hos Københavns Autoophug ApS specialiseret os i at skrotte din bil forsvarligt. Der findes en række regler for skrotning samt hvilke biler, der kan få en skrotpræmie. 

Du kan læse mere her om reglerne for skrotning af din bil, eller du kan kontakte os, hvis du mangler en bestemt reservedel fra en af vores skrotbiler. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde de autoreservedele, som du søger!

Har du spørgsmål omkring bilmærker, brugte bildele, reservedele, eller lignende kan du kontakte os på telefon 32 54 65 54 eller på mail kontakt@kbhophug.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.