Skal du af med dit bilskrot?

​Skrot din bil hos Københavns Autoophug ApS!

Når din bil ikke længere er ansvarlig at have kørende på de danske veje, er det vigtigt at vælge en pålidelig og erfaren bilskrot som Københavns Autoophug ApS til at stå for skrotningen.

Vi har mange års erfaring med bilskrot og kan derfor vejlede og guide dig som kunde til den bedste beslutning, når du overvejer at skrotte din bil.

Kontakt os og hør mere

Hvad skal man være opmærksom på, når du vil skrotte din bil

Vi finder det vigtigt, at vores kunder er fuldt informeret om regler og vilkår ved bilskrotning, herunder skrotpræmier og andre fordele. Derfor har vi nedenstående liste, der giver et bedre overblik over regler og vilkår omkring bilskrot:

  • En skrotbil skal afmeldes inden den afleveres til en bilskrotning
  • En skrotbil skal afleveres til en godkendt bilskrot, der kan dokumentere at bilen bliver skrottet korrekt og miljøvenligt
  • Det er vigtigt at aflevere alle bilens nøgler og registreringsattesten
  • Du kan få udbetalt en skrotpræmie for din bil, hvis den overholder visse betingelser, såsom at den er afmeldt, og at du ikke har forfaldne restancer til SKAT eller forsikring
  • Ved skrotning af din bil hos en godkendt autoophugger er du sikker på, at bilen bliver behandlet og destrueret miljøvenligt og ansvarligt.

Hvilke biler kan få en skrotpræmie?

Alle biler (under 3500 kg) der er afmeldt efter d. 1/7-2000, kan få udbetalt skrotpræmie. Der skal udstedes en skrotningsattest fra en registreret ISO-14001 miljøcertificeret autoophugger, som derefter miljøbehandler bilen.

Bemærk: Når du skal af med dit bilskrot er det kun den sidst registrerede ejer af bilen, der må skrive under på skrotningsattesten og som får skrotpræmien udbetalt. Derfor er det vigtig, at den sidst registrerede ejer er med når bilen afleveres. 

Kørekort og registreringsattesten på bilen skal medbringes. Vi afmelder nummerplader og ordner alt det kedelige papirarbejde. Dermed fratager vi dig alt besværet, når du skal af med dit bilskrot. – nemmere bliver det ikke!

Hvordan kommer jeg af med bilen?

Når du skal af med dit bilskrot har du mulighed for at aflevere bilen hos os i København. Har du ikke selv mulighed for at aflevere din bil til skrot, så tilbyder vi afhentning af skrotbil, som du kan benytte dig af, hvis du befinder dig i eller omkring København. Husk dog at sidst registrerede ejer skal være til stede når din bil afhentes til skrot.

Hvor meget kan jeg få for min skrotbil?

Hvis du vælger at skrotte din bil, får du en skrotpræmie fra kr. 1600. Vil du vide mere om lovgivningen for at skrotte din bil, så kig på Miljøstyrelsens hjemmeside eller på Retsinformation.

Kontakt os og hør mere om skrotregler

Hvad end du har spørgsmål omkring skrotregler, skrotpræmier eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 32 54 65 54, eller skriv en e-mail til kontakt@kbhophug.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​