Skrot din bil

Skal du af med dit bilskrot?

​Skrot din bil hos Københavns Autoophug ApS​!

​Når din bil ikke længere er ansvarlig at have kørende på de danske veje, så er det vigtigt at bilen bliver skrottet forsvarligt. Det er her Københavns Autoophug kommer ind i billedet.

Vi har specialiseret os i bilskrot, og vi kan derfor vejlede og guide dig som kunde til den helt rigtige beslutning, når du overvejer at skrotte din bil. Vi synes dog, det er vigtigt, at vores kunder er oplyste omkring regler og skrotpræmier, derfor forsøger vi med nedenstående liste, at give et bedre overblik over reglerne omkring bilskrot.

Hvilke biler kan få skrotpræmie?

Alle biler (under 3500 kg) der er afmeldt efter d. 1/7-2000, kan få udbetalt skrotpræmie. Der skal udstedes en skrotningsattest fra en registreret ISO-14001 miljøcertificeret autoophugger, som derefter miljøbehandler bilen.

Bemærk: Når du skal af med dit bilskrot er det kun den sidst registrerede ejer af bilen, der må skrive under på skrotningsattesten og som får skrotpræmien udbetalt. Derfor er det vigtig, at den sidst registrerede ejer er med når bilen afleveres! kørekort og registreringsattesten på bilen skal medbringes. Vi afmelder nr. plader og ordner alt det kedelige papirarbejde. Dermed fratager vi dig alt besværet, når du skal af med dit bilskrot. – nemmere bliver det ikke!

Hvordan kommer jeg af med bilen?

Når du skal af med dit bilskrot har du mulighed for at aflevere bilen hos os i København. Har du ikke selv mulighed for at aflevere din bil til skrot, kan du også vælge at vi henter din bil for dig, denne mulighed kan du benytte dig af på hele Sjælland. Husk dog at sidst registrerede ejer skal være til stede når din bil afhentes til skrot.

Hvor meget får jeg?

Så frem du vælger at skrotte din bil får du en skrotpræmie fra kr. 1600. Vil du vide mere om lovgivningen for at skrotte din bil, så kig på Miljøstyrelsens hjemmeside eller på Retsinformation.

Skulle du have yderligere spørgsmål angående bilskrot, regler, præmier eller lignende, så kontakt os endelig, så vil vi gøre vores bedste for at skabe afklaring på det hele.