​Har du en bil, som ikke længere kan mere? Hvorfor så ikke sælge den til en autoophugger og få en fornuftig skrotpræmie? Her hos Københavns Autoophug ApS tilbyder vi fornuftige skrotpriser for din skrotbil.

Når din bil ikke længere er ansvarlig at have kørende på de danske veje, er det vigtigt, at der bliver foretaget en forsvarlig skrotning af den. Det er netop her, at vi som professionel ophugger kommer ind i billedet, da vi har stor erfaring med skrotning af bil og kan give dig en godt skrotpræmie.

Kontakt os og hør mere

Vi har specialiseret os i bilskrot og kan derfor vejlede dig i forbindelse med bilskrotning. Derudover kan vi muligvis bruge dele af bilen til andre reservedele, så disse ikke går tabt.

​Vi befinder os i København, hvor vi opkøber biler hos kunder på Amager, Rødovre Frederiksberg, i Valby og omegn, men vi opkøber også gerne din skrotbil, uanset hvor på Sjælland du befinder dig. Vi tilbyder fornuftige skrotpriser og sikrer en miljøvenlig bortskaffelse af din bil.

Skrot din bil hos en erfaren bilophugger i København

Alle biler under 3.500 kg, der er afmeldt efter d.1. juli 2000, kan skrottes og dermed få udbetalt en skrotpræmie. Dog skal der udstedes en skrotningsattest fra en registreret ISO-14001 miljøcertificeret autoophugger, som derefter miljøbehandler bilen.

​Vi laver alt det kedelige papirarbejde, så du blot skal modtage pengene. Vær opmærksom på, at det kun er den sidst registrerede ejer, der kan sætte bilen til skrot og få tildelt skrotpræmie.​

​Hvor stor en skrotpræmie kan du få for din skrotbil?

Hvis du beslutter dig for at få din bil skrottet, kan du modtage en god skrotpris i form af en skrotpræmie. En skrotpris på bil ligger på 2.200 kr. (fra d. 1/1-2020). Det betyder, at du ikke kun får din gamle bil fjernet og miljøbehandlet på en forsvarlig måde, men du modtager også en økonomisk kompensation for det.

En skrotpræmie kan variere afhængigt af bilens stand, alder og andre faktorer, og vi vil altid hjælpe dig med at få den højeste skrotpræmie, som din bil er berettiget til.

Ønsker du at vide mere om lovgivningen for skrotning af bil, kan du læse mere på Miljøstyrelsens hjemmeside eller på Retsinformation. Vi tilbyder afhentning af din bil, så du ikke selv skal levere den. Det kan du læse mere om her.

Hvis du har en gammel dieselbil, så kan du læse mere om skrotpuljen for dieselbiler her.

Kontakt os for flere informationer om skrotpræmie

Har du yderligere spørgsmål angående skrotpriser, bilskrot, regler, skrotpræmie, afhentning af skrotbil eller lignende, så er du velkommen til at kontakte os. 

Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om skrotning af bil, hvor vi gør vores bedste for at skabe afklaring på det hele. Ved køb af din gamle skrotbil, tilbyder vi naturligvis en fordelagtig pris.

Ring til os på telefon 32 54 65 54 eller skriv en e-mail til kontakt@kbhophug.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​ Du er også meget velkommen til at udfylde vores formular, så kontakter vi dig.