Stedet du får ophugget din bil!​

Københavns Autoophug ApS har siden 1998 været stedet i København, hvor du har kunne fået ophugget din bil!

Siden 1998 har Københavns Autoophug ApS i København forsynet Danmark med brugte kvalitets ophuggerdele. Københavns Autoophug ApS samarbejder med samtlige forsikringsselskaber i Danmark, både som aftager af totalskadede biler og som leverandør af brugte kvalitets ophuggerdele til forsikringsskader. Dette er medvirkende til, at vores kunder altid kan være sikre på, at arbejdet der udføres af Københavns Autoophug ApS altid er varetaget med stor kvalitet og omhyggelighed!

Altid hårdt arbejde…

Københavns Autoophug ApS ansatte arbejder hårdt, for at opfylde kundernes ønsker. Når vi modtager en bil fra en kunde, så behandler vi den på en miljørigtig måde og efter de mest moderne metoder. Det er utrolig vigtigt for os, at kunden ved, at vi altid udfører arbejdet med største professionelisme, hver gang. Med stor erfaring i bagagen og en finger på pulsen, kan vi altid være med på de nyeste tiltag og teknologier, så metoderne forbliver nuanceret! 

Over 30.000 ophuggerdele…

På vores lager har vi over 30.000 dele, og over flere hundrede biler. Vores lager styres af et moderne lagerstyringsprogram, hvor alt er kvalitetsopmærket, så vi kan sikre, at den vare vi leverer til dig, lever op til dine forventninger. Da vores lager af ophuggerdele besidder så stor en kapacitet, gør det os i stand til at tilbyde vores kunder en stor portefølje!

3 gode grunde til at vælge Københavns Autoophug ApS til at ophugge din bil…

  • Stor professionelisme fra start til slut!
  • Over 30.000 ophuggerdele til rådighed!
  • Kunden er altid i centrum og arbejdet udføres efter ønske!

Skulle du have eventuelle spørgsmål angående en ophugget bil, ophuggerdele eller blot er nysgerrighed omkring processen, så kontakt os endelig og lad os få en uforpligtende snak!

Vi glæder os til, at betjene dig som kunde hos K.B.K Ophug ApS.​